Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Eκατομύρια κρυπτοχριστιανοί ζουν σε ακραία Ισλαμικές χώρες !


Νέα στοιχεία. Περιπού 350εκ.κρυπτοχριστιανοί ζουν σε ακραία Ισλαμικές χώρες !

Γράφαμε εχθές για το πόσο ανησυχητικά ειναι στοιχεία για τον περιορισμό των θρησκευτικών ελευθεριών σε όλο τον κόσμο αναφερόμενοι στην Δύση κυρίως αλλά εκεί όπου τα στοιχεία είναι τρομακτικά είναι στις Ισλαμικές χώρες.
Στις χώρες που επικρατεί ο ακραίος Ισλαμισμός η ποινή για όποιο ασπαστεί τον Χριστιανισμό (ή άλλη θρησκεία) είναι θάνατος και μάλιστα βασανιστικός, είτε με αποκεφαλισμό είτε με λιθοβολισμό !

Μια μεγάλη χριστιανική οργάνωση παρείχε βίντεο με αποδεικτικά στοιχεία  από τα δεδομένα των χρηστών της σε όλο τον κόσμο, που αποδεικνύει ότι πάνω από 350 εκατομμύρια (!) Μουσουλμάνοι ζουν έξω στη ζωή τους ως μουσουλμάνοι,  αλλά έχουν κρυφά προσηλυτίστεί στον χριστιανισμό.
Σύμφωνα με την πιο κοινή μουσουλμανική μαρτυρία οι περισσότεροι ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό γιατί ο «Ιησούς εμφανίστηκε σε αυτά τα όνειρα ή οράματα» αυθόρμητα και «τους έδειξε ότι ήταν ο πραγματικός προφήτης».
640x392_87742_229522

Άλλοι ανέφεραν θαύματα και απαντήσεις στις προσευχές να είναι ο λόγος για τη αλλαγή τους.
Ο μουσουλμανικός πληθυσμός παγκοσμίως είναι σήμερα περίπου 2.080.000.000 το 2013, σύμφωνα με στοιχεία του Ιδρύματος Carnegie για τη Διεθνή Ειρήνη.
Πάνω από 3 εκατομμύρια χριστιανοί σήμερα «εξαφανίστηκαν» από τη Συρία τα τελευταία 3,5 χρόνια και δεν περιλαμβάνονται στους αριθμούς των προσφύγων που δείχνει ότι έχουν σκοτωθεί από την ISIS
Λόγω των ακραίων διώξεων κατά των χριστιανών που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη Μέση Ανατολή οι χριστιανοί αποφασίζουν δημόσια να λειτουργούν ως μουσουλμάνοι.
Η άποψή μας είναι ότι η μαζική σφαγή των χριστιανών που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή είναι ακριβώς στο γεγονός ότι τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων έχουν προσηλυτιστεί στον Χριστιανισμό και οι Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές προσπαθούν αν εμποδίσουν αυτή την ροη με κορυφαία την ISIS
defiant
hellasforce.com                                                                                                  http://lithosfotos.blogspot.gr/