Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Στη Σαουδική Αραβία η θρησκευτική αστυνομία συνέλαβε 27 χριστιανούς γιατί προσεύχονταν σε σπίτι……….






H θρησκευτική αστυνομία σε συνδυασμό με αστυνομικούς της πόλης Al Khafji της Σαουδικής Αραβίας μιας χώρας που έχει διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στο συριακό θέλοντας να επιβάλει το δικό της μεσαιωνικό σύστημα διακυβέρνησης ουαχαμπίτικου σαλαφιστικού δόγματος συνέλαβε στην πόλη Al Khafji στη συνοικία Aziziya, 27 χριστιανούς.
Τους συνέλαβαν γιατί έκαναν χριστιανική προσευχή.Παράλληλα η αστυνομία κατάσχεσε ευαγγέλια και όργανα μουσικής.Οι θρησκευτικές ελευθερίες στη Μοναρχία του κόλπου είναι ανύπαρκτες.
Η Σαουδική Αραβία απαγορεύει την άσκηση οποιασδήποτε άλλης λατρείας ή προσευχής θρησκείας πλην του ισλάμ.Η θρησκευτική αστυνομία είχε λάβει πληροφορίες για έκνομη και ύποπτη δραστηριότητα στο εσωτερικό ενός σπιτιού. Στη συνέχεια πραγματοποίησε έφοδο. Το site Web mbc.net αναφέρει ότι η αστυνομία ανακάλυψε και τα πειστήρια του εγκλήματος παραποιημένα εγχειρίδια της θρησκευτικής αλήθειας εννοεί βίβλους.Στην οικία βρίσκονταν παιδιά γυναίκες κι άνδρες που επιδίδονταν σε ένα εσφαλμένο θρησκευτικό τελετουργικό δηλαδή προσεύχονταν σύμφωνα με την χριστιανική πρακτική..(addiyar 14/8/15)
http://lithosfotos.blogspot.gr