Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιδιώκει τον αφανισμό του Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο

Οι περιπτώσεις δίωξης των χριστιανών έχουν αυξηθεί  πάρα πολύ σημαντικά σε όλο τον κόσμο, και πλέον διάγουμε μια νέα εποχή διωγμών των Χριστιανών παγκοσμίως.
Αυτό είναι το συμπέρασμα πολλών ειδικών  αλλά και χριστιανικών οργανώσεων.
Στα Βαλκάνια, ο ημιτελής Καθεδρικός Ναός του Σωτήρος  Χριστού στην Πρίστινα  έγινε  και πάλι  στόχος βέβηλων Αλβανών,   οι οποίοι έσπασαν  τις μεταλλικές πύλες και χρησιμοποίησαν τον ναό  ως δημόσιες τουαλέτες , αναφέρουν  εκκλησιαστικά ΜΜΕ.
Η έκθεση συμβάντος  της Επισκοπής Ράσκας και Πριζρένης, αναφέρει ότι  βίντεο δείχνει πώς κατά τη διάρκεια αυτής της βάρβαρης πράξης ,  εκπροσώποι  της αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου κινούνταν  με τα πόδια κοντά στην είσοδο του ναού, χωρίς να παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για αυτήν την βάρβαρη πράξη.
 
225949.p
Η Επισκοπή έκανε έκκληση σε  αριθμό  τοπικών δημόσιων ιδρυμάτων με σκοπό να αποκατασταθεί ο μεταλλικός φράκτης.
Ο Καθεδρικός ναός του   Ιησού Σωτήρα ευρίσκεται από το 1999  σε ημιτελή κατάσταση και  είναι συνεχώς εκτεθειμένος σε επιθέσεις και βεβήλωση από Ιερόσυλους Αλβανούς .
Η ολοκλήρωση του ναού σταμάτησε μετά το ξέσπασμα των εχθροπραξιών και την αναχώρηση του μεγαλύτερου μέρους του σερβικού πληθυσμού της πόλης.
Από τότε, ο ναός έχει επανειλημμένα μετατραπεί σε  δημόσιες τουαλέτες ή σκουπιδότοπο. Μάλιστα μία από τις τοπικές αστέρες της ποπ μουσικής του Κοσσυφοπεδίου, πραγματοποίησε τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ εντός  του ναού ,  χορεύοντας  ημίγυμνη , ενώ οι πολιτικοί του Κοσσυφοπεδίου έχουν εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεση τους να  τον κατεδαφίσουν διότι  τους « ενοχλεί σφόδρα».
Στο Ισραήλ , σύμφωνα με πρακτορεία ειδήσεων άγνωστοι  βάνδαλοι  βεβήλωσαν το  χριστιανικό νεκροταφείο του Μπέιτ Γιαμάλ  που βρίσκεται στα δυτικά της Ιερουσαλήμ.
Οι μοναχοί, και ο υπεύθυνος του μοναστηριού του Μπέιτ Γιαμάλ , που βρίσκεται κοντά στην πόλη  Beit Shemesh,  είπαν σχετικά με την επίθεση, ότι  αυτή διαπράχθηκε από αγνώστους στο νεκροταφείο του μοναστηριού. Δεκάδες σταυροί ήταν σπασμένοι  και ραγισμένοι .
225828.p
Καταδικάζοντας την προαναφερθείσα πράξη βανδαλισμού, ο επίσκοπος εξέφρασε την αγανάκτησή του για την αδράνεια οργάνων επιβολής του νόμου του Ισραήλ, τα οποία εκ των πραγμάτων εδώ και αρκετά χρόνια τώρα αφήνουν  τους  εγκληματίες χωρίς την κατάλληλη τιμωρία.
Στην Αφρική , σύμφωνα  με την διεθνη οργάνωση  για την προστασία των χριστιανών «Open Doors», οι περισσότεροι Χριστιανοί το 2015 δολοφονήθηκαν για τις πεποιθήσεις τους, στην  Νιγηρία.  Ενώ η  χώρα με τη χειρότερη στάση απέναντι στους Χριστιανούς το προηγούμενο έτος, ήταν η  Βόρεια Κορέα.
Στο βόρειο τμήμα  της Νιγηρίας το 2015 όμως είχαμε 4028  περιπτώσεις επιθέσεων και δολοφονιών σε Χριστιανούς,  από τις  7100 περιπτώσεις που υπήρξαν σε ολόκληρο τον κόσμο .
Οι περισσότεροι από τους  δολοφονηθέντες χριστιανούς ανήκαν  σε έξι χώρες της Αφρικής: Νιγηρία, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Κένυα,  Καμερούν,  Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και  Δημοκρατία του Τσαντ.
«Στην περιοχή αυτή, έχουν δολοφονηθεί περισσότεροι Χριστιανοί από ότι στην Μέση Ανατολή, αναφέρουν ειδικοί και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Υπάρχει μια πραγματική απειλή για τον Χριστιανισμό με δολοφονίες , διώξεις , βασανισμούς  επιλεκτικά θα λέγαμε,  μόνο Χριστιανών πολιτών, χωρίς να εκκρίνουμε οποιαδήποτε δολοφονία ανθρώπου ανεξαρτήτου θρησκείας .
russiagreeceserbiabrotherhoodorthodox1
Από ότι φαίνεται ο «υπαριθμόν ένα» στόχος σε όλον τον κόσμο, είναι οι χριστιανοί και μόνο αυτοί, τελικά. Η νέα τάξη πραγμάτων  επιθυμεί τον αφανισμό όλων των χριστιανών, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.
Τίποτα δεν είναι  τυχαίο και όλα πραγματοποιούνται σύμφωνα με σχέδιο.Η Ευρώπη «αποχριστιανοποιείται και μουσουλμανοποιείται », παντού βεβηλώνουν ναούς , προσβάλουν τον χριστιανισμό και τους χριστιανούς. Μέχρι και οι Κούρδοι κατατρέχουν και σκοτώνουν Χριστιανούς στην Συρία και το Ιράκ.
Είναι το απόλυτο σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων.  Μόνο ο Ρώσος Πρόεδρος και η Ρωσία στέκονται «όρθιοι» στις περιστάσεις αυτές ως προμαχώνας της ορθοδοξίας.
Για αυτό και είναι μονόδρομος πλέον  η δημιουργία ενός ορθόδοξου άξονα χωρών ( Ελλάδα-Ρωσία-Σερβία -Κύπρος)  , ο οποίος θα αποτελέσει το  αντίβαρο, μαζί με άλλες χώρες  σε αυτά τα άνομα σχέδια. Η νίκη δεν πρόκειται να είναι δική τους….ποτέ.

http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/01/blog-post_389.html