Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ομοφυλοφιλία και φεμινισμός οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

άρθρο από τον Κ.Ι.Κ.

Είναι γνωστό ότι, στη δεκαετία του 1960, η παγκόσμια ελίτ προώθησε και χρησιμοποίησε τον φεμινισμό ως μέσω για την δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης...* Σήμερα, είναι κάπως δύσκολο κανείς να μην παραλληλίσει το φαινόμενο του φεμινισμού με το φαινόμενο του πανσεξουαλισμού-ομοφυλοφιλίας.

Αρχής γενομένης από τους τρόπους διάδοσης του πρώτου (φεμινισμού), με τσιτάτα όπως: «Όλοι έχουν ίσα δικαιώματα στην οικογένεια, στην εργασία, τις κοινωνικές δραστηριότητες αλλά και απέναντι στο κράτος». Όπως τότε, η υποτιθέμενα καταπιεσμένη (οικογενειακά και κοινωνικά) γυναίκα απολάμβανε λιγότερων «δικαιωμάτων» σε σχέση με τον άνδρα, έτσι και σήμερα οι ομοφυλόφιλοι παρουσιάζονται ως το αδύναμο και καταπιεσμένο (οικογενειακά και κοινωνικά) κομμάτι της κοινωνίας (ΕΔΩ) στο οποίο όλοι οφείλουμε να δείξουμε κατανόηση και να είμαστε προετοιμασμένοι να θυσιάσουμε για αυτόν τον σκοπό ακόμη και κάποιες από τις ελευθερίες μας (όπως για παράδειγμα την ελευθερία του λόγου) στον βωμό της πολιτικής ορθότητας (ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Τότε, στην δεκαετία ‘60 και λίγο αργότερα στην Ελλάδα, η κοινωνία και οι ίδιες οι γυναίκες πείστηκαν από τα επιχειρήματα και πίστεψαν στην «απελευθέρωσή» τους αφήνοντας την οικογένεια σε δεύτερη μοίρα επιδιδόμενες στο κυνήγι της καριέρας. Σύντομα άρχισαν να αλλάζουν τα ήθη και να προτιμούν τον «ελεύθερο έρωτα» σε σχέση με τον «περιορισμό» του γάμου (πράγμα που έως τότε ήταν το μόνο κοινωνικά αποδεκτό και οτιδήποτε παρέκλινε από αυτό ήταν δακτυλοδεικτούμενο, απορριπτέο ίσως και περιθωριακό). Έγιναν «ελεύθερες» με την οικονομική αυτονομία, εν αντιθέσει με την «καταπιεστική υποταγή» σε ότι παρείχε το εισόδημα του συζύγου. Και τελικά πότε η γυναίκα ήταν πραγματική οικοδέσποινα και αρχόντισσα, στην εποχή των ελεύθερων ηθών, τις ανηθικότητας και τις ασυδοσίας, ή τότε που το σπίτι κοσμούσε η γαλήνη, η αξιοπρέπεια και η νοικοκυροσύνη, η ταπείνωση και η ανεκτικότητα, η συζυγική υποταγή χάριν της αγάπης και της αλληλοπεριχώρησης;

Και για του λόγου το αληθές παρακολουθήστε την σύντομη συνέντευξη** όπου αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος ο Ροκφέλερ (ένας από τους ινστρούκτορες της Νέα Τάξης και της παγκόσμιας ελίτ) με το ίδρυμά του, προώθησε τον φεμινισμό για δύο βασικούς λόγους, ο πρώτος ήταν η φορολόγηση του δεύτερο μισού του πλανήτη (δηλ. τις εργαζόμενες γυναίκες), και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι έτσι τα παιδιά από μικρή ηλικία φεύγουν από το οικογενειακό περιβάλλον του σπιτιού και την διαμόρφωση της σκέψης τους αναλαμβάνει το κράτος, χειραγωγώντας τα κατά βούληση.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την αποδόμηση των έμφυλων ταυτοτήτων (βλ. σχετική θεματική εβδομάδα που έχει ενταχθεί στα ελληνικά Γυμνάσια ΕΔΩ), τον εκφυλισμό των ηθών, και την αποδοχή της πολιτικής ορθότητας με το πρόσχημα της κακώς νοούμενης ελευθερίας επιλογών. Όλα αυτά ενάντια στην σοφία, τάξη και αρμονία που θέσπισε ο ίδιος ο Θεός.

Σήμερα η επιλογή του φύλου προωθείται ως δικαίωμα όπως και κατά τον φεμινισμό η άρνηση της «υποταγής στον σύζυγο» θεωρούνταν δικαίωμα. Το αποτέλεσμα του φεμινισμού είναι ο θεσμός της οικογένειας να παραπαίει, με αμέτρητες ψυχές παιδιών να καταστρέφονται, το διαζύγιο να αγγίζει τραγικά ποσοστά, και τις σύγχρονες κοινωνίες (των οποίων η οικογένεια αποτελούσε πάντοτε βασικό κύτταρο) να έχουν πάθει μια πολυεπίπεδη διάβρωση και αποσύνθεση. Εάν και η αποδόμηση των έμφυλων ταυτοτήτων γίνει μία νέα κοινωνικά αποδεκτή πραγματικότητα, όπου ο καθένας θα διαλέγει το φύλο του κατά βούληση (αφού η αλλαγή φύλου θα είναι μια ρουτίνα καθημερινότητας), ζευγάρια ίδιου φύλου θα μεγαλώνουν δικά τους παιδιά (είτε υιοθετημένα είτε από παρένθετους γονείς, ΕΔΩ), ενώ η νεολαία θα διδάσκεται από νωρίς στο σχολείο ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και καθ’ όλα νόμιμα έναντι του κράτους, τότε όπως καταλαβαίνετε ο καρπός αυτής της θεομίσητης αποστασίας θα είναι ολέθριος σε επίπεδο ατόμου, οικογένειας και κοινωνιών. Η ενημέρωση, επαγρύπνηση και ομαδική αντίσταση είναι η μόνη διέξοδος! Γρηγορείτε και προσεύχεσθε ίνα μη εισέλθειτε εις πειρασμόν... Είθε ο Πανάγαθος Τριαδικός Θεός να αποτρέψει μια τέτοια μελλοντική εξέλιξη ανατρέποντας τα αντίχριστα σχέδια των Νεοταξικών δυνάμεων.


άρθρο από τον Κ.Ι.Κ.
για την Σύναξη Νέων Παλαιοχωρίου

*redskywarning.blogspot.gr
**pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr