Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Όταν ο σοδομισμός γίνεται το σήμα κατατεθέν της ελληνικής πολιτικής σκηνής

Ανακοίνωση του συλλόγου μας για τον επαίσχυντο νόμο περί αλλαγής ταυτότητας φύλου

Είναι στιγμές που απορείς με την εφευρετικότητα της μεταμοντέρνας και άκρα νεωτερικής πολιτικής ελίτ του 21ου αι. που κινεί τα νήματα στην Ελλάδα. Έχει γίνει της μόδας να κυριαρχούμε στα διεθνή δημοσιογραφικά θεωρία για την παγκόσμια πρωτοτυπία να αλλάζουμε τους νόμους όχι μόνο της ιστορίας αλλά και της ηθικής ακόμα και της βιοηθικής. Μέχρι πρότινος κατορθώσαμε να πείσουμε και τους πιο άπιστους ότι η ιστορία είναι ένας κύκλος που de facto επαναλαμβάνεται: από τον ΔΟΕ του 1897 στο ΔΝΤ του 2009 και από τον Τσολάκογλου του 1941 στους δοσίλογους των ημερών μας και η ιστορία συνεχίζεται…

Σήμερα, διεκδικώντας λίγο από την αίγλη των Όσκαρ, οι σοσιαλιστές της σαμπάνιας και θιασώτες των καζίνο κτύπησαν και πάλι εισάγοντας τις νεωτερικές τους αντιλήψεις ενάντια στο κοινό αίσθημα, ενάντια στην κουλτούρα, στις αξίες και στα θρησκευτικά πιστεύω του λαού μας. Ίσως ζήλεψαν τις τελευταίες μέρες των Σοδόμων, όταν η παρά φύση στάση ζωής των κατοίκων της, είχε οδηγήσει στην εξύψωση του υλιστικού και ηδονιστικού πνεύματος. Όμως, γρήγορα ήρθε και η πτώση. Και η πτώση συνοδεύτηκε με πόνο και αίμα, πολύ αίμα.

Νομοτελειακά, δυστυχώς, εκεί βαδίζουμε, όταν οι αρεστοί πολιτικοί μας νομοθετούν επί την αναγνώριση ατόμων που θέλουν να αλλάξουν ταυτότητα φύλου, ενάντια σε κάθε έννοια ηθικής. Μια υπογραφή είναι αρκετή για να αλλάξεις αυτό που όρισε ο Θεός! Και όλα αυτά στο όνομα της ελεύθερης επιλογής από τους κατ’ επίφαση Έλληνες ή καλύτερα ελληνόφωνους άθεους κρατικούς λειτουργούς.

Σαν ελληνορθόδοξος σύλλογος, εναντιωνόμαστε σφόδρα απέναντι σ’ αυτές τις νεοταξίτικες δράσεις και δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας σ’ όλους εκείνους που διαβλέπουν πίσω απ’ αυτές μια καλά οργανωμένη κίνηση για την ηθική παράλυση της ελληνικής κοινωνίας. Οι καιροί ου μενετοί! Ας είμαστε ωστόσο αισιόδοξοι ότι η σταυρική ζωή του χριστιανού οδηγεί αναπόφευκτα στην ανάσταση. Για δε τους θιασώτες της ανομίας, η ιστορία με μαθηματική ακρίβεια έχει αποδείξει ότι τους επιφυλάσσει την ίδια μοίρα αλλά και υστεροφημία με αυτή του Εφιάλτη και του προδότη Ιούδα.


εκ του Δ/Σ